Ruit gebroken of glasschade? Binnen 30 minuten hulp!

Neem dan contact op met GlasReparatieService Haarlemmermeer

GlasReparatieService Haarlemmermeer regelt het snel en vakkundig, van het plaatsen van de nieuwe ruit of noodvoorziening tot de financiële afhandeling met uw verzekeraar.

1
Ruit gebroken of glasschade?
2
Bel 023-2049248 en GlasReparatieService Haarlemmermeer is binnen 30 minuten ter plaatse!
3
Wij plaatsen direct een nieuwe ruit of noodvoorziening en regelen de financiële afhandeling met uw verzekeraar.

Glaszetter Hoofddorp

Binnen 30 minuten zijn wij ter plaatse! U heeft glasschade in Hoofddorp en wenst dat dit snel hersteld wordt. De glaszetters van GlasReparatieService Hoofddorp werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en zijn elke dag bij u in Hoofddorp in de buurt om glasreparaties uit te voeren.

 

Bel 023-760 14 90! Wij staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar.

 

GlasReparatieService Hoofddorp maakt deel uit van GlasReparatieService Nederland, een netwerk van erkende glashandelaren. Onze aangesloten glasbedrijven werken uitsluitend met gekwalificeerde glaszetters en leveren naast vensterglas (enkelglas, dubbelglas, isolatieglas) ook veiligheidsglas en andere glassoorten. Wij plaatsen het glas volgens de NEN norm. Dat geeft u 100% zekerheid dat de ruit goed geplaatst is en bent u verzekerd van fabrieksgarantie. Probleem zoals scheuren en lekkage worden hierdoor voorkomen.

 

De mobiele glaszetters van GlasReparatieService Hoofddorp hebben altijd voldoende glasvoorraad op de wagens en kunnen uw glasreparatie vaak meteen uitvoeren. Voor grotere ruiten of dubbele beglazing wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

 

Ruitbreuk is vaak als onderdeel van een woonverzekering meeverzekerd. GlasReparatieService Hoofddorp werkt voor alle verzekeraars, dus wordt de rekening rechtstreeks met de verzekering afgehandeld. Ook zonder glasverzekering komen we bij u de schade herstellen.

 

Zoals u wel weet, is glas erg kwetsbaar. Zo kan het voorkomen dat het glas in uw woning kapot gaat door een ongeluk, maar kan uw glas ook kapot gaan door vandalisme. Heeft u te maken met beschadigd glas dat vervangen dient te worden? Bel dan met glaszetter Hoofddorp om uw kapotte glas dezelfde dag nog te laten vervangen. Bel 023-760 14 90!

 

Glaszetter Hoofddorp is 365 dagen per jaar beschikbaar

Glaszetter Hoofddorp begrijpt dat het glas in uw woning altijd kapot kan gaan en dat u niet te lang met uw beschadigde glas wil blijven zitten. Dit is namelijk niet alleen onveilig met oog op potentiële verwondingen, maar kan ook meer inbraakrisico met zich meebrengen. Om u zo snel mogelijk te voorzien van nieuw glas, kunt u glaszetter Hoofddorp 365 dagen per jaar bellen. Zo kunt u onze glaszetters zelfs raadplegen op zondag en nationale feestdagen om uw kapotte glas te vervangen. Daarnaast werkt glaszetter Hoofddorp altijd met scherpe tarieven. Het is al vervelend dat uw glas kapot is gegaan en zeker als dit gebeurd is door vandalisme en om uw leed wat te verzachten, vraagt glaszetter Hoofddorp slechts een kleine prijs voor het plaatsen van nieuw glas. Bent u op zoek naar een glashandel? Neem dan contact op met Glashandel Hoofddorp.

 

Glaszetter Hoofddorp is binnen 30 minuten ter plaatse!

Heeft u besloten dat Glaszetter Hoofddorp uw ruit moet komen repareren, dan zijn wij altijd binnen 30 minuten ter plaatse! Zo hoeft u nooit lang te wachten en is uw ruit ontzettend snel gerepareerd.

 

voldoende glas op voorraad bij Glaszetter Hoofddorp

Glaszetter Hoofddorp werkt met mobiele bedrijfswagens waarmee wij overal naar toe kunnen rijden en op deze wagens is altijd voldoende glas aanwezig om de aangerichte schade te repareren. Mocht het gaan om de wat grotere ruiten of dubbel glas, dan plaatsen wij eerst een noodvoorziening om op een later tijdstip terug te keren voor de definitieve reparatie.

 

Glaszetter Hoofddorp erkend door elke verzekeraar

Tot slot wordt glaszetter Hoofddorp erkend door iedere verzekeraar in Nederland. Dit betekent dat u de kosten van onze diensten gemakkelijk terug kunt vragen door deze in te dienen bij uw verzekeraar. Heeft u recht op terugbetaling van de kosten, dan hoeft u helemaal niets te betalen voor de diensten van glaszetter Hoofddorp.

 

Afspraak maken met Glaszetter Hoofddorp

Heeft u ook te maken met gebroken glas en wilt u dit kapotte glas zo snel mogelijk laten vervangen? Bel dan met glaszetter Hoofddorp en wij komen zo snel mogelijk bij u langs. En bent u woonachtig in de omgeving van Haarlem, dan belt u simpelweg met glaszetter Haarlem.

 

Bel nu Glaszetter Hoofddorp
Dus heeft u glasschade: neem dan direct contact op met GlasReparatieService Haarlemmermeer:  023-2049248

De 10 zekerheden van GlasReparatieService:

  • Binnen 30 minuten hulp
  • 7 dagen en nachten per week
  • 24 uur per dag
  • Direct reparatie of noodvoorziening
  • Gekwalificeerde glaszetters
  • Plaatsing volgens NEN norm
  • Netjes werken, opruimen na klus
  • Garantie op plaatsing en glas
  • Ruitbreuk is vaak meeverzekerd
  • Onderdeel GlasReparatieService Nederland Netwerk

Onze diensten

U kunt bij GlasReparatieService Haarlemmermeer terecht voor de volgende zaken

Dubbel glas

Glasreparatie

Binnen 30 minuten ter plaatsen!

Inbraak preventie & Herstel

24/7 snel ter plaatsen

Dag en Nacht bereikbaar

Drop us a line!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


SEO Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Marketing