Ruit gebroken of glasschade? Binnen 30 minuten hulp!

Neem dan contact op met

regelt het snel en vakkundig, van het plaatsen van de nieuwe ruit of noodvoorziening tot de financiële afhandeling met uw verzekeraar.

1
Ruit gebroken of glasschade?
2
Bel en is binnen 30 minuten ter plaatse!
3
Wij plaatsen direct een nieuwe ruit of noodvoorziening en regelen de financiële afhandeling met uw verzekeraar.

Glashandel Hoofddorp

Binnen 30 minuten zijn wij ter plaatse! U heeft glasschade in Hoofddorp en wenst dat dit snel hersteld wordt. De glaszetters van GlasReparatieService Hoofddorp werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en zijn elke dag bij u in Hoofddorp in de buurt om glasreparaties uit te voeren.

 

Bel 023-760 14 90! Wij staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar.

 

GlasReparatieService Hoofddorp maakt deel uit van GlasReparatieService Nederland, een netwerk van erkende glashandelaren. Onze aangesloten glasbedrijven werken uitsluitend met gekwalificeerde glaszetters en leveren naast vensterglas (enkelglas, dubbelglas, isolatieglas) ook veiligheidsglas en andere glassoorten. Wij plaatsen het glas volgens de NEN norm. Dat geeft u 100% zekerheid dat de ruit goed geplaatst is en bent u verzekerd van fabrieksgarantie. Probleem zoals scheuren en lekkage worden hierdoor voorkomen.

 

De mobiele glaszetters van GlasReparatieService Hoofddorp hebben altijd voldoende glasvoorraad op de wagens en kunnen uw glasreparatie vaak meteen uitvoeren. Voor grotere ruiten of dubbele beglazing wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

 

Ruitbreuk is vaak als onderdeel van een woonverzekering meeverzekerd. GlasReparatieService Hoofddorp werkt voor alle verzekeraars, dus wordt de rekening rechtstreeks met de verzekering afgehandeld. Ook zonder glasverzekering komen we bij u de schade herstellen. 

 

Als u te maken heeft met kapot glas in uw woning of kantoor, kan dit erg vervelend zijn. Zo heeft u niet alleen te maken met toenemende tocht door het kapotte glas, maar is de ruimte met het kapotte glas tevens onveilig met oog op potentiële verwondingen door het kapotte glas en met oog op het verhoogde risico op inbrekers. Wacht bij kapot glas in uw woning of kantoor dus niet te lang, maar bel een glashandel Hoofddorp om uw kapotte glas te vervangen. Bel 023-760 14 90!

 

Glashandel Hoofddorp rijdt met honderden busjes door heel Nederland en kan u onder andere helpen als u te maken heeft met schade aan uw glas in uw woning of kantoor in Hoofddorp. Woont u in Haarlem, dan kunt u gebruik maken van de diensten van glashandel Haarlem om uw beschadigde glas te repareren.

 

Glashandel Hoofddorp Voordeel

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het raadplegen van de diensten van glashandel Hoofddorp. Ten eerste is glashandel Hoofddorp 365 dagen per jaar bereikbaar. Ook als u te maken heeft met schade in het weekend of op nationale feestdagen, kunt u onze vakbekwame glaszetters dus gewoon bellen. Daarnaast kunnen wij u snel helpen, voor een kleine prijs. Zo zit u niet uren met uw beschadigde glas, maar is uw kapotte glas op zeer korte termijn vervangen, voor een aantrekkelijke prijs. Tot slot is glashandel Hoofddorp erkend door alle verzekeraars. Dit betekent dat, waar u ook verzekerd bent, wij u altijd kunnen helpen om uw kapotte glas te vervangen. Bent u op zoek naar een glaszetter? Maak dan gebruik van de diensten van glaszetter Hoofddorp.

 

Glashandel Hoofddorp, ontzettend snel ter plaatse!

Heeft u contact met ons opgenomen, dan begrijpen wij dat u geen zin heeft om lang te wachten. Wij zorgen er daarom altijd voor dat wij binnen 30 minuten ter plaatse zijn. Het is uniek in Nederland dat er een glasreparatie zo snel kan worden uitgevoerd. Kies daarom voor Glashandel Hoofddorp!

 

Bedrijfswagens met voldoende voorraad bij Glashandel Hoofddorp

Wij werken met mobiele bedrijfswagens die overal snel kunnen zijn als dat nodig is. Op deze wagens is altijd voldoende glas aanwezig zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Mocht het gaan om dubbelglas of een hele grote ruit, dan plaatsen wij eerst een noodvoorziening om vervolgens op eenlater ogenblik terug te keren en de reparatie te voltooien.

 

Telefonisch een afspraak bij Glashandel Hoofddorp maken

Heeft u ook te maken met kapot glas, bijvoorbeeld door een ongeluk of door vandalisme? Wacht dan niet te lang, maar bel glashandel Hoofddorp om uw kapotte glas direct te vervangen. U kunt een afspraak met ons maken door telefonisch contact met ons op te nemen en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

 

Glashandel Hoofddorp voor een scherpe prijs
Dus heeft u glasschade: neem dan direct contact op met : 

De 10 zekerheden van GlasReparatieService:

  • Binnen 30 minuten hulp
  • 7 dagen en nachten per week
  • 24 uur per dag
  • Direct reparatie of noodvoorziening
  • Gekwalificeerde glaszetters
  • Plaatsing volgens NEN norm
  • Netjes werken, opruimen na klus
  • Garantie op plaatsing en glas
  • Ruitbreuk is vaak meeverzekerd
  • Onderdeel GlasReparatieService Nederland Netwerk

Onze diensten

U kunt bij terecht voor de volgende zaken

Dubbel glas

Glasreparatie

Binnen 30 minuten ter plaatsen!

Inbraak preventie & Herstel

24/7 snel ter plaatsen

Dag en Nacht bereikbaar

Drop us a line!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


SEO Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Marketing