Ruit gebroken of glasschade? Binnen 30 minuten hulp!

Neem dan contact op met

regelt het snel en vakkundig, van het plaatsen van de nieuwe ruit of noodvoorziening tot de financiële afhandeling met uw verzekeraar.

1
Ruit gebroken of glasschade?
2
Bel en is binnen 30 minuten ter plaatse!
3
Wij plaatsen direct een nieuwe ruit of noodvoorziening en regelen de financiële afhandeling met uw verzekeraar.

Glashandel Haarlem

Binnen 30 minuten zijn wij ter plaatse! U heeft glasschade in Haarlem en wenst dat dit snel hersteld wordt. De glaszetters van GlasReparatieService Haarlem werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en zijn elke dag bij u in Haarlem in de buurt om glasreparaties uit te voeren.

 

Bel 023-760 14 90! Wij staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar.

 

GlasReparatieService Haarlem maakt deel uit van GlasReparatieService Nederland, een netwerk van erkende glashandelaren. Onze aangesloten glasbedrijven werken uitsluitend met gekwalificeerde glaszetters en leveren naast vensterglas (enkelglas, dubbelglas, isolatieglas) ook veiligheidsglas en andere glassoorten. Wij plaatsen het glas volgens de NEN norm. Dat geeft u 100% zekerheid dat de ruit goed geplaatst is en bent u verzekerd van fabrieksgarantie. Probleem zoals scheuren en lekkage worden hierdoor voorkomen.

 

De mobiele glaszetters van GlasReparatieService Haarlem hebben altijd voldoende glasvoorraad op de wagens en kunnen uw glasreparatie vaak meteen uitvoeren. Voor grotere ruiten of dubbele beglazing wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

 

Ruitbreuk is vaak als onderdeel van een woonverzekering meeverzekerd. GlasReparatieService Haarlem werkt voor alle verzekeraars, dus wordt de rekening rechtstreeks met de verzekering afgehandeld. Ook zonder glasverzekering komen we bij u de schade herstellen.

 

Als u te maken heeft gehad met vandalisme en uw ruit is ingegooid, is dit natuurlijk erg vervelend. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn bij een ingegooide ruit, komt glashandel Haarlem u direct helpen om uw kapotte ruit te vervangen. Bel 023-760 14 90!

 

Glashandel Haarlem: 365 dagen per jaar bereikbaar

Glashandel Haarlem is 365 dagen per jaar bereikbaar en kan u dus alle dagen van het jaar helpen om uw kapotte glas te vervangen. Zelfs als uw ruit is ingegooid op nieuwjaarsdag, kerst of op een zondag, kunnen onze glaszetters direct naar u toe komen om een nieuwe ruit te plaatsen. Op deze manier zit u niet lang met uw kapotte glas, maar kunt u zo snel mogelijk geholpen worden door onze professionele en klantvriendelijke glaszetters.

 

Altijd scherpe prijs bij Glashandel Haarlem

Daarnaast helpt glashandel Haarlem u voor een scherpe prijs. Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn als uw ruit ingegooid is en willen u niet belasten met hoge rekeningen. Daarom vragen we geen hoge prijzen om nieuw glas te plaatsen, maar komen wij u tegemoet met een scherpe en aantrekkelijke prijs om het leed wat te verzachten. Maak nu gebruik van de diensten van Glaszetter Haarlem.

 

Glashandel Haarlem is erkend door alle verzekeraars

Tot slot wordt glashandel Haarlem erkend door alle verzekeraars. Dit betekent simpelweg dat u de kosten altijd kunt verhalen op uw verzekering, bij welke verzekeraar in Nederland u ook klant bent. Zeker bij een ingegooide ruit is het verstandig om de kosten te verhalen op uw verzekering en omdat glashandel Haarlem goede contacten heeft met alle Nederlandse verzekeraars, kunt u uw kosten gemakkelijk verhalen.

 

Altijd voldoende glas op voorraad bij Glashandel Haarlem

Als u ervoor heeft gekozen om ons te bellen, dan komt Glashandel Haarlem met de mobiele bedrijfswagens naar u toe. Op deze wagens is de glasvoorraad altijd voldoende zodat wij de schade gelijk kunnen repareren. Gaat het om een grote ruit of dubbelglas? Dan keren wij op een ander momentterug om de definitieve reparatie te voltooien.

 

Glashandel Haarlem is altijd binnen 30 minuten ter plaatse!

Wij streven ernaar om altijd binnen 30 minuten ter plaatse te zijn op de plek waar de glasschade heeft plaatsgevonden. Geen enkele glashandel is zo snel ter plaatse als Glashandel Haarlem! Voordat u het weet is uw ruit alweer gerepareerd en is het alsof er nooit wat gebeurd is.
Heeft u te maken met een ingegooide ruit en heeft u hulp nodig van de professionele glaszetters van glashandel Haarlem? Twijfel dan niet langer, maar neem direct contact met ons op. En heeft u te maken met gebroken glas in Hoofddorp of in de directe omgeving van Hoofddorp, dan kunt u contact opnemen met glashandel Hoofddorp om uw beschadigde glas te laten vervangen.

 

Bel nu Glashandel Haarlem
Dus heeft u glasschade: neem dan direct contact op met : 

De 10 zekerheden van GlasReparatieService:

  • Binnen 30 minuten hulp
  • 7 dagen en nachten per week
  • 24 uur per dag
  • Direct reparatie of noodvoorziening
  • Gekwalificeerde glaszetters
  • Plaatsing volgens NEN norm
  • Netjes werken, opruimen na klus
  • Garantie op plaatsing en glas
  • Ruitbreuk is vaak meeverzekerd
  • Onderdeel GlasReparatieService Nederland Netwerk

Onze diensten

U kunt bij terecht voor de volgende zaken

Dubbel glas

Glasreparatie

Binnen 30 minuten ter plaatsen!

Inbraak preventie & Herstel

24/7 snel ter plaatsen

Dag en Nacht bereikbaar

Drop us a line!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


SEO Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Marketing